Taxi Dielman Schilde: voor particulieren en bedrijven

Voor particulieren en bedrijven

Iedere dag staat Taxi Dielman klaar om zowel particulieren als professionelen naar hun bestemming te brengen. Wij zijn van ’s morgens 6u30 beschikbaar tot ’s avonds 22u. Een taxi bestellen buiten deze uren? Ook dan staat Taxi Dielman voor u klaar als u vooraf reserveert. Ook in het weekend, op zaterdag na 16u, op zondag en op feestdagen vragen we u te reserveren. Op deze manier bent u zeker van een taxi naar uw bestemming.

Taxi nodig?
Bel 0492 08 73 12

Veiligheid voorop

Een veilig gevoel in onze taxi: dat vinden wij superbelangrijk. Erik Dielman is een heel ervaren chauffeur en brengt u veilig en vlot naar uw bestemming.

Nieuwe en comfortabele taxi

Onze taxi’s zijn stuk voor stuk nieuwe en comfortabele auto’s. Een rit in onze taxi is kortom een aangename ervaring.

Flexibele, snelle taxirit

onze taxi staat voor u klaar waar u wilt en wanneer u wilt. Binnen onze werkuren (iedere weekdag van 6u30 tot 22u en op zaterdag van 9u tot 16u) staat onze taxi snel voor u klaar. Wilt u graag gebruik maken van Taxi Dielman buiten deze werkuren? Dan vragen we u te reserveren.

Vaste rit met de taxi

Doet u iedere week een vaste rit of meerdere vaste ritten? Bijvoorbeeld naar uw dokter, uw werk, uw klant, op bezoek in het rust- en verzorgingstehuis, naar het ziekenhuis, naar uw therapeut, op de koffie bij uw vriendin, op familiebezoek,… Op afspraak staan wij voor u klaar voor uw vaste ritten. U kunt rekenen op ons engagement!

Persoonlijke aanpak

Taxi Dielman staat voor een persoonlijke aanpak. Erik, patron van Taxi Dielman, verzorgt zelf zijn taxiritten en houdt van een professionele benadering met persoonlijke touch.

Taxi nodig?
Bel 0492 08 73 12